Image

KinderPluk

Kom samen met je kind (of kinderen) jullie avondeten oogsten: zien waar je groenten vandaan komen en lekker met je handen in de aarde. Kies je eigen slakrop, pluk je peulen of  graaf je aardappelen uit.

Kijk bij actueel wat jullie op dit moment kunnen oogsten, om teleurstellingen te voorkomen.

Op woensdagmiddag (16:00, 16:30 en 17:00 uur) kun je komen oogsten. We hebben bloktijden want oogsten doe je met respect, tijd en aandacht voor de natuur en voor elkaar. Als er een mes nodig is om de groenten los te snijden, dan kies jij je sla of kool uit en snijden wij deze voor je los. Boontjes mag je zelf plukken op de door ons aangegeven plekken. Dat geldt ook voor het uitgraven van wortels, bietjes en aardappelen. Samen lopen we over de tuinderij en vul je een kratje met de door jullie uitgekozen groenten.

Geef je op

  • Wil je samen komen oogsten? Mail dan naar gezondm@hartelijkegroenten.nl of app naar 06-52676795, datum en tijd (woensdag en 16:00, 16:30 of 17:00 uur) en met hoeveel personen jullie willen komen.
  • Je ontvangt altijd een bevestiging van je verzoek.
  • We hebben per tijdseenheid ruimte voor maximaal twee groepjes bestaande uit ouder(s) en hun kinderen.
  • Je betaalt aan het eind van het oogsten de groenten die je geoogst hebt; er zijn geen andere kosten. In onze wekelijkse versbrief (onderaan de pagina kun je je aanmelden) sturen wij ons aanbod en de prijzen.
  • Je kunt bij ons pinnen.
  • Neem een boodschappentas of kratje mee om de groenten mee naar huis te nemen

Je kleding kan vies worden van de aarde of gewassen (bietjes). Zorg dat je oude kleding aan hebt. Als het geregend heeft is het fijn om laarzen aan te hebben. We hebben geen kraanwater om je handen te wassen, wel grondwater.
Image

Bel of mail om te mogelijkheden te bespreken.
Image